ID | 110074 |
Title Transcription | エキタイ ショクヒン ノ ジュウテン セイゾウ プロセス ニオケル リュウドウ ソウサ ジョウケン ノ サイテキカ
|
Author |
松本, 憲治
|
Keywords | 液体食品
牛乳
充填
Shear-thinning性
数値流体解析
|
Content Type |
Thesis or Dissertation
|
Published Date | 2017-03-23
|
Remark | 内容要旨・審査要旨・論文本文の公開:
内容要旨:LID201704201004.pdf 審査要旨:LID201704201005.pdf 論文本文:LID201704201006.pdf |
FullText File | |
language |
jpn
|
TextVersion |
ETD
|
MEXT report number | 甲第3058号
|
Diploma Number | 甲先第271号
|
Granted Date | 2017-03-23
|
Degree Name |
Doctor of Engineering
|
Grantor |
Tokushima University
|