項目名
ID 110125
タイトル別表記
卵白加水分解物はマヨネーズとそのモデル系の脂質酸化を抑制する
Antioxidant action of egg white hydrolysate
著者
Kobayashi, Hideaki
キーワード
chelate
egg white
hydrolysate
mayonnaise
oxidation
資料タイプ
Thesis or Dissertation
発行日
2017-03-23
備考
内容要旨・審査要旨・論文本文の公開:
内容要旨・審査要旨:LID201705191028.pdf
論文本文:k3092_fulltext.pdf
著者の申請により要約(2017-05-19公開)に替えて論文全文を公開(2018-04-03)
権利情報
© 2017 Japan Society for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry. This is an Accepted Manuscript of an article published by Taylor & Francis in Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry on 16 Feb 2017, available online: http://www.tandfonline.com/10.1080/09168451.2017.1290519
出典
Bioscience, Biotechnology, and Biochemistry (2017) Vol.81 Issue 6 p.1206-1215
出版社版DOI
出版社版URL
文科省報告番号
甲第3092号
学位記番号
甲栄第244号
フルテキストファイル
言語
eng
著者版フラグ
ETD
学位授与年月日
2017-03-23
学位名
Doctor of Nutritional Science
学位授与機関
Tokushima University