Total for the last 12 months
number of access : ?
number of downloads : ?
ID 106080
Title Transcription
ソシャク カテイ ニオケル セッシュ ショクヒン ノ テクスチャー ヘンカ ト カガク ウンドウ ノ ヘンカ
Title Alternative
Changes in the physical properties of food bolus and mandibular movement during masticatory process
Author
Toko, Sachie The University of Tokushima
Keywords
咀嚼
食品特性
下顎運動
Content Type
Thesis or Dissertation
Journal Title
四国歯学会雑誌
ISSN
09146091
NCID
AN10050046
Publisher
四国歯学会
Volume
27
Issue
1
Published Date
2014-06-30
Remark
内容要旨・審査要旨・論文本文の公開
内容要旨 : LID201404231013.pdf
審査要旨 : LID201404231014.pdf
論文本文 : LID201404231015.pdf
FullText File
language
jpn
TextVersion
ETD
MEXT report number
甲第2693号
Diploma Number
甲口第377号
Granted Date
2014-03-24
Degree Name
Doctor of Dental Science
Grantor
Tokushima University