ID | 106080 |
Title Transcription | ソシャク カテイ ニオケル セッシュ ショクヒン ノ テクスチャー ヘンカ ト カガク ウンドウ ノ ヘンカ
|
Title Alternative | Changes in the physical properties of food bolus and mandibular movement during masticatory process
|
Author |
Toko, Sachie
The University of Tokushima
|
Keywords | 咀嚼
食品特性
下顎運動
|
Content Type |
Thesis or Dissertation
|
Journal Title |
四国歯学会雑誌
|
ISSN | 09146091
|
NCID | AN10050046
|
Publisher | 四国歯学会
|
Volume | 27
|
Issue | 1
|
Published Date | 2014-06-30
|
Remark | 内容要旨・審査要旨・論文本文の公開
内容要旨 : LID201404231013.pdf 審査要旨 : LID201404231014.pdf 論文本文 : LID201404231015.pdf |
FullText File | |
language |
jpn
|
TextVersion |
ETD
|
MEXT report number | 甲第2693号
|
Diploma Number | 甲口第377号
|
Granted Date | 2014-03-24
|
Degree Name |
Doctor of Dental Science
|
Grantor |
Tokushima University
|